Etusivu >> Järjestelmät

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Järjestelmät

vedonlyontijarjestelmatVedonlyöntijärjestelmien tarkoituksena on tuoda käyttöösi enemmän vaihtoehtoja, joilla mahdollistaa vaikeammankin rivin kiinni saaminen. Järjestelmät ovat valmiiksi tehtyjä ja hinnat ovat etukäteen määriteltyjä. Vakioveikkauksessa käytettävät haravajärjestelmät ovat erittäin helppokäyttöisä ja hyödyllisiä, silloin kun rivissä on liian monta yllätystekijää. Pitkäveto järjestelmät takaavat sinulle suuremman virhemarginaalin ja näin hieman enemmän liikkumavaraa riviä suunnitellessa.  Kummatkin edellämainittujen pelimuotojen järjestelmät ovat aika tarkkaan läpikäytyjä artikkeleissa, joten lukeaksesi muutakin kuin lyhyet johdannot, paina lue lisää nappia saadaksesi artikkelin kokonaisuudessaan näkyviin.Haravajärjestelmät

Haravajärjestelmät ovat ns.epätäydellisiä järjestelmiä jotka koostuvat hajariveistä ja ne merkitään tietotekniikkaa hyväksi käyttäen pelikupongille lyhennetyssä muodossa ainoastaan yhdellä perusrivillä.

Lue lisää
 

Vakioveikkaus järjestelmät

Pelatessasi järjestelmäpeliä vakiossa, voit merkitä joihinkin kohteisiin useamman kuin yhden merkin em.1X tai vaihtoehtoisesi läpipelata kyseisen rivin 1 x 2 merkein.

Lue lisää
 

Pitkäveto järjestelmät

Aivan kuten lottoon ja vakioon on kehitetty järjestelmiä, niin pitkävedostakin löytyy käytettäväksi erilaisia valmiita pelijärjestelmiä.

Lue lisää