Etusivu >> Vedonlyöntimenetelmät

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Menetelmät

kaavat ja menetelmätNäiden vedonlyöntimenetelmien tarkoituksena on olla sinulle apuna määrittäessäsi kohteiden lopputulosten todennäköisyyksiä. Poissonin kaava on hieman monimutkaisempi tapa selvittää kohteiden todennäköisyydet ja tämän kaavan käyttö sellaisenaan vaatiikin jo hieman matemaattista lahjakkuutta. Kellyn kaava on yleisesti käytetty vedonlyönti menetelmä, jota on sovellettu osakekaupoissa menestyksekkäästi. Yksinkertaistettuna kellyn kaavalla määritellään panosten oikea suhde pelikassaan nähden.

Arbitraasi vedonlyöntijärjestelmä on ns. varman rahan sampo. Arbitraasi vedonlyönnin täyttäviä kohteita on kuitenkin suhteellisen vaikea löytää, mutta ne löytäessään kannattaa vedonlyöjän ehdottomasti hyödyntää tilaisuus.

Näitä vedonlyönti kaavoja / järjestelmiä käytetään enemmänkin ammattimaisessa vedonlyönnissä, sillä virhemarginaalien kaventaminen on erittäin tärkeää pitkässä juoksussa.Poissonin laskentakaava

Poissonin KaavatPoissonin laskentakaava on yhtälö, joka on läheinen Fourier sarjan kertoimille jaksoittaisesta funktion laajenemisesta yhtälön arvoon jatkuvassa Fourier muunnoksessa.

Lue lisää
 

Kellyn kaava

Kellyn KaavatTodennäköisyysteoria jota kutsutaan nimellä: Kellyn kriteeri, Kellyn taktiikka, kellyn kaava tai Kelly bet on kaava, jota käytetään määrittelemään panostusten oikea suuruus vetoja tehtäessä.

Lue lisää
 

Arbitraasi vedonlyönti

Arbitrage VedonlyöntiArbitraasi on kehittynyt vedonlyöntitekniikka, peräisin bisnesmaailmasta. Se on eräänlainen riskienhallintajärjestelmä jota voidaan soveltaa myös vedonlyöntitarkoitukseen. Arbitraasi tilanne syntyy, kun vedonlyönti firmat antavat erisuuruisia kertoimia eri voittomahdollisuuksille. Parhaita kertoimia arbitraasin käytön kannalta ovat vedonlyöntitoimistojen antamat ns. ylisuuret kertoimet, jotka johtuvat joko vääristä arvioista tai puhtaista virheistä.

 

Lue lisää