Etusivu >> Pelimuodot

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Pelimuodot

Vedonlyönnin PelimuodotPelimuotojen kirjo vedonlyönnissä on valtava ja siksi emme ole yritäneet kerätä kaikkia vedonlyönnin muotoja tälle sivulle. Sitävastoin olemme koonneet yleisimmät ja tunnetuimmat pelimuodot suomessa, joista näetkin lyhyet alkujohdannot tässä. Lukeaksesi koko artikkelin kyseisestä vedonlyöntimuodosta, klikkaa lue lisää painiketta ja eteesi avautuu yksityiskohtainen artikkeli aihepiiristä. Olemme laittaneet tähän samaan osioon myöskin tulospalvelu artikkelin, josta löydätkin linkin sivustolle, jonka avulla voit helpottaa ottelutulostesi seurantaa.

Tulospalvelu

Vedonlyöjälle lopputulosten saaminen käsiinsä, riittävän nopeasti ja ilman monimutkaisia toimenpiteitä on enemmän kuin suotavaa. On vedonlyöntikohteesi mikä tahansa seuraavista: Jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo, salibandy, käsipallo, jääpallo, baseball, amerikkalainen jalkapallo, rugby tai futsal, niin internet tuo sinulle tulokset näistä otteluista ja useissa tapauksissa jopa reaaliaikaisesti live-seurannan avulla.

Lue lisää
 

Yli vai Ali vedonlyöntimuoto

Yli vai AliYli tai ali vetomuodoissa veikkauksen kohteena on tehdäänkö kyseisessä ottelussa yhteensä yli vai ali tietyn maalimäärän. Yleisin käytetty raja jääkiekko-otteluissa on 5,5 ja pelaajan tarkoituksena on veikata tehdäänkö tässä ottelussa yhteensä yli vai alle tuon maalimäärän. Jalkapallo-otteluissa yli vai alle maaliraja on suomessa yleisemmin 2,5 maalia.

Lue lisää
 

Moneyline vedonlyönti

Monelyline vedonlyöntiTavallisesti veikatessa ottelun lopputulos määräytyy varsinaisella peliajalla ja näin ollen jatkoaikojen ym. extraominaisuuksien ratkaisevaa lopputulosta ei huomioida.

Lue lisää
 

Moniveto ja Supermoniveto

Moniveto ja SupermonivetoMoniveto pelinä on kehittynyt tulosvedosta ja sen pelaaminen aloitettiin suomessa vuonna 1998. Moniveto pelinä poikkeaa pitkä veto ja voittajavedosta melkolailla.

Lue lisää
 

Vakioveikkaus

VakioveikkausVakioveikkauksessa pelattavien kohteiden määrä on 10 – 13 kappaletta. Tarkoituksena on päätellä näiden otteluiden lopputulokset etukäteen ja merkitä ne kuponkiin merkein 1, X tai 2. Rivihinta on 0,25 – 0,50 euroa. Voit pelata vakioveikkausta joko: hajariveillä, järjestelmillä tai haravajärjestelmillä.

Lue lisää
 

Live-vedot

Live VedotLive-vedot ovat reaaliaikaisia vetoja, jotka suoritetaan itse peliaikana. Pelin ideana on veikata oikein mitä seuraavaksi tapahtuu. Kohteita avataan pelattavaksi kesken ottelun ja voit  valita näistä mieleisesi valinnan/lopputuloksen.

Lue lisää
 

Voittajavedot

VoittajavedotPerinteisessä voittajavedossa lyödään vetoa pelikohteen voittajasta ja pelissä pienin käytettävä panos on yksi euro.

Lue lisää
 

Pitkäveto

PitkävetoPitkäveto nousi ryminällä suomalaisten suosioon, jo samana vuonna kun se otettin pelivalikoimaan vuonna 1993. Pelin tarkoituksena on arvata päättyykö ottelu kotijoukkueen voittoon, tasapeliin vai vierasvoittoon ja valita tämän mukaan merkkinsä 1 x 2 valinnoista.

Lue lisää
 

Tulosveto

TulosvetoSuomalaisten pelattavaksi peli saapui vuonna 1994 ja sen jälkeen siitä onkin tullut yksi suosituimmista veikkauspeleistä.

Lue lisää