Etusivu >> Pelimuodot >> Moneyline vedonlyönti

Veikkaus Sivustot

 

Moneyline vedonlyönti

Monelyline vedonlyöntiTavallisesti veikatessa ottelun lopputulos määräytyy varsinaisella peliajalla ja näin ollen jatkoaikojen ym. extraominaisuuksien ratkaisevaa lopputulosta ei huomioida.

Esim. Jalkapallo-ottelu Manu vs Chelsea mestarien liiga

Varsinaisen peliajan 90 min jälkeen tulos on 1-1,

joten tämä tulee vedonlyönnin lopputulokseksi.


Moneyline eliminoi tasapelit


Moneyline vedot poikkeavat tästä huomattavasti, sillä näissä vedoissa lyödään vetoa voittajasta ja jatkoajat huomioidaan. Kyseisessä esimerkissä Manu teki jatkoajalla maalin, joten voittomerkki on 1. Sama koskee ratkaisevia jääkiekko-otteluita ylimääräisine erineen ja rangaistuslaukauskilpailuneen. Kuitenkin jos ottelun lopputulokseksi tulee tasapeli, niin pelaajan sijoittama rahasumma palautetaan riippumatta siitä kumpaa joukkuetta pelaaja on veikannut voittajaksi.

Moneyline vedossa sinä et siis veikkaa tasapelin mahdollisuutta ollenkaan, vaan aina sitä joukkuetta joka mielestäsi voittaa. Vastaavasti voitat tietäessäsi oikein ja häviät väärällä veikkauksellasi.


Nosta voittomahdollisuuksiasi

Moneyline vedonlyönti muoto on ehdottomasti suositeltava ratkaisu, jos haluat nostaa voittomahdollisuuksia eliminoimalla tasapelin vaikutuksen pelin lopputulokseen.