Etusivu >> Pelimuodot >> Moniveto ja Supermoniveto

Veikkaus Sivustot

 

Moniveto ja Supermoniveto

Moniveto ja SupermonivetoMoniveto pelinä on kehittynyt tulosvedosta ja sen pelaaminen aloitettiin suomessa vuonna 1998. Moniveto pelinä poikkeaa pitkä veto ja voittajavedosta melkolailla.

Monivedossa tarkoituksena on pelata yhtä aikaa kolmea/kahta ottelua ja pyrkiä päättelemään niiden lopputulokset. Se ei vielä riitä, että arvaat voittajan oikein , vaan sinun tulee koettaa päättellä tarkat lukemat mitkä tulevat voiton/tasapelin tuloksiksi.Tullaksesi oikeutetuksi voittoon, sinun tulee arvata kaikkien kolmen ottelun lopputulokset oikein tarkoilla maaliluvuilla.

Kerrointen suuruudet ovat monivedossa paljon suuremmat, kuin tavallisissa vedonlyönti muodoissa. Saatat siis jo 20 centin panoksella saada useita tuhansia euroja rivin osuessa kohdalleen. Tämä tietenkin vaatii sen, että tuloksissa on hieman yllättäjiä, voittavia rivejä ei ole niin paljoa ja kerroin on tarpeeksi suuri.


Pelattavien kohteiden määrä

Monivedossa pelattavien kohteiden määrä on siis kolme tai kaksi kappaletta ja pelikohteiden laajuus vaihtelee yleisimmin jääkiekon ja jalkapallon välillä. Panoksen suuruus on 20 centistä - 100 euroon. Minimi vedon suuruun 5 centtiä kuponki ja maksimi 5 000 euroa kuponki(veikkaus).

Veikkauksen monivedon palautusprosentti on 70 ja myöskin kertoimet määritellään perustuen tähän. Tämän perusteella kertoimet määräytyvät vaihdon mukaan ja palautettava summa (0,70xkohteen vaihtosumma) jaetaan kokonaisuudessaan tulosta/tulosyhdistelmää pelatulla rahamäärällä.

Kertoimien laskeminen

0,7 x 500 000 : 70 000 = 5

Voittosumman laskeminen:

0,7 X 500 000 : 100 = 3 500

Jos moniveto kohde mistä olet lyönyt vetoa peruutetaan, niin pelaajien asettamat vedot raukeavat ja panokset palautetaan heille takaisin.
Jos yhtään oikeaa tulosta ei löydy, siirretään voittosumma kokonaisuudessaan jaettavaksi myöhemmin ilmoitettavaan moniveto kohteeseen.


SUPER MONIVETO

Super moniveto on melkolailla samanlainen toiminta periaatteiltaan, kuin monivetokin. Olennaisia eroja supermonivedossa ovatkin minimipanoksen suuruus, voittoon oikeuttava kohteiden määrä ja pelattavien pelikohteiden lukumäärä.

Super monivedon minimipanos on pienempi johtuen pelattavien kohteiden lukumäärästä. Panoksen suuruuden voikin asettaa minimissään 20 centtiin / maksimissaan 100 euroon ja maksimiveto summa kuponkia kohden on jälleen tutut 5 000 euroa. Peli kohteiden määrä on Super monivedossa hieman suurempi kuin monivedossa ja siinä onkin neljä pelattavaa ottelua joiden lopputukset tulee arvata oikein.Toisin kuin monivedossa, super monivedossa on kaksi voittoluokkaa. Voit voittaa saamalla kolme kohdetta oikein, mutta neljännessä kohteessa toisen joukkueen maaliluku pitää olla myös oikein ja näin voittosi määräytyy sen mukaan kuinka monta maalia olit merkinnyt toiselle joukkueelle mitä et osannut arvioida oikein.Tätä kutsutaan myös seitsemän oikein tulokseksi. Suurimpaan voittoon olet tietenkin oikeutettu saamalla kaikkien otteluiden maalimäärät osumaan oikein omaan pelikuponkiisi.

Jakosummien osuudet prosenteittain kokonaisvaihdosta:

1. voitto luokka 50%    (8 oikein)
2. voitto luokka 20%    (7 oikein)

Kuten jo ylläoleva osoittaa on supermonivedon palautusprosentti sama 70 prosenttia, mikä on myös monivedossa.
Supermonivedossa on myös samankaltainen tilanne kuin monivedossa, mutta paljon epätodennäköisempi. Jos kummassakaan voittoluokassa ei löydy voittoon oikeuttavaa lopputulosta, niin voittosumma siirtyy kokonaisuudessaan myöhemmin ilmoitettavaan supermoniveto kohteeseen.