Etusivu >> Pelimuodot >> Tulosveto

Veikkaus Sivustot

 

Tulosveto

TulosvetoSuomalaisten pelattavaksi peli saapui vuonna 1994 ja sen jälkeen siitä onkin tullut yksi suosituimmista veikkauspeleistä.

Tulosveto on peli, jossa joukkuevahvuuksien tietäminen on valttia. Pelin tarkoituksena on päätellä ottelun lopputulos ennalta, arvaten kuinka monta maalia/tai muuta mitattavaa arvoa kumpikin joukkue tekee varsinaisella peliajalla. Tulosvedossa on yleensä käytössä kiinteät tai muuttuvat kertoimet. Suurimmat kertoimet annetaan yleensä sellaisille maali/tulosmäärille, jotka eivät ole ennalta ajatellen kovinkaan todennäköisiä.

Pelin panoksen voi määritellä 1 - 1000 euron väliltä ja voittosumma riippuu asettamastasi panoksesta ja kertoimesta joka tulokselle on annettu. Tulosvedossa on yleensä muuttuvat kertoimet, joita pelipalvelun tarjoaja voi muuttaa pelin ollessa avoinna pelattavaksi.

Kuponkisi hinta on suoraan riippuvainen siitä, kuinka monta mahdollista veikkaus lopputulosta pelaat pelikupongissasi.


Esimerkiksi: Valitset pelikohteeksesi Ny-Rangers - Anaheim jääkiekko pelin. Uskot että Anaheim voittaa tämän ottelun mennen tullen ja palatessa. Haluat kuitenkin varmistella voittoasi ja laitat pelikunponkiisi useamman lopputulos vaihtoehdon ja merkitset seuraavasti:

Joukkue Maalimäärät
Ny-Rangers 0 ja 1
Anaheim 3 ja 4

Kuponkisi tulosvaihtoehdot ovat siis seuraavanlaiset:

Ny-Ranger - Anaheim 0 - 3

Ny-Ranger - Anaheim 0 - 4

Ny-Ranger - Anaheim 1 - 3

Ny-Ranger - Anaheim 1 - 4

Kuponkisi hinta on siis seuraava: panos x rivimäärä.

Laittamasi panos ona 2 euroa ja rivimäärä on tässä tapauksessa 4, joten hinta on 2€ x 4 = 8€


Vaihtoehtojen lisääminen

Huomaa, että jos lisäät esimerkiksi yhden maalivaihtoehdon lisää, niin kuponkisi rivimäärä nousee enemmän kuin yhdellä. Eli jos laitat Ny-Ranger joukkueelle yhden maalin lisää  esim. 0, 1 ja 2 ja pidät Anaheimin maalilukemat samana (3 ja 4) on rivimääräsi seuraava:

Ny-Ranger - Anaheim 0 - 3

Ny-Ranger - Anaheim 0 - 4

Ny-Ranger - Anaheim 1 - 3

Ny-Ranger - Anaheim 1 - 4

Ny-Ranger - Anaheim 2 - 3

Ny-Ranger - Anaheim 2 - 4

Rivimäärä on siis 6 ja se kerrotaan panoksellasi 2€ , näin pelikuponkisi hinta on 12€

Kuponkisi oikeuttaa voittoon, jos tulos on täsmälleen oikein varsinaisen peliajan päätyttyä.

Veikkauksen tulosvedon palautusprosentti on 80 %, kun taas kansaivälisesti palautusprosentti on noin 85-88 prosentin luokkaa ja tulosveto tunnetaankin englanniksi nimellä "Correct Score".