Etusivu >> Uutiset

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Uutiset

Oletko vedonlyöntioraakkeli

Kaikki vedonlyöjät ja uhkapelurit unelmoivat kyvystä ennustaa tuloksia oikein. Jotkut ovat menneet jopa niin pitkälle, että ovat kehitelleet älykkäitä ja monimutkaisia matemaattisia kaavoja, joilla yritetään ennakoida tuloksia. Mutta onko tämä mahdollista, vai sortuvatko he Pekka Pouta -syndroomaan, jossa osaat kertoa eilisen tapahtumista, mutta huomisen ennusteet menevät aina väärin?

Lue lisää
 

Jalkapallo pois jääkiekon varjosta

Vaasan Palloseuran Veikkausliigan (VPS) uuden myynti- ja markkinointipäällikkö Teppo Haakanan tavoitteena on nostaa jalkapallo pois jääkiekon varjosta. Haakana on tuotantotekniikan diplomi-insinööri, jolla on monipuolinen urheilutausta. Hän on seurannut VPS:n toimintaa jo 10-vuotiaasta lähtien. Haakana edusti aikoinaan VPS:ää B-junioreissa, ja sen lisäksi hän pelasi jääkiekkoa A-junioreissa. Haakana on aina ollut kiinnostunut urheilusta, ja hänen unelmansa on aina ollut työskennellä urheilun parissa. VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas näkeekin Haakanassa parhaan potentiaalin tehtävään ja uskoo, että VPS saa Haakanasta hyvän lisän seuran toimintaan.

Lue lisää
 

Mikael Granlund ja Minnesota neuvottelevat jatkosopimuksesta

Mikael Grandlundin sopimus Minnesota Wildin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Ensi kaudelle Grandlundilla ei ole vielä sopimusta, mutta neuvottelut Minnesota Wildin kanssa jatkosopimuksesta ovat parhaillaan käynnissä. Grandlundin agentin Todd Diamondin mukaan he tavoittelevat lyhyttä sopimusta, noin kahden tai kolmen vuoden mittaista. Jos Grandlund ja Minnesota Wild pääsevät sopuun he todennäköisesti tekevät Bridge-sopimuksen. Bridge-sopimus on tulokassopimus, joka kestää 2-3 vuotta.

 

Lue lisää
 

KalPan hauskoja sattumuksia jääkiekkourheilussa

Suomen jääkiekkohistorian aikana on tapahtunut yhtä ja toista hauskaa ja arvaamatonta. Tapahtunut on muun muassa jäyniä joukkueen sisällä, palkan alennuksia ja jääkiekkofanien uhkailua ulos heittämisellä pelihallista. Tässä on kooste urheiluvaikuttajien ja entisten tähtien hauskoista muisteluista.

Lue lisää
 

Investointi joustokaukaloihin kannatti

Joustokaukaloiden uskotaan olevan hyvä investointikohde, sillä tällä kaudella Liigassa ei ole tapahtunut yhtään vakavaa loukkaantumista laitataklauksesta johtuen. Liigan pakollisten joustokaukaloiden hinta on 100 000 - 140 000 euroa. Joutokaukaloiden tarpeellisuutta perusteltiin sillä, että peli on vuosien aikana nopeutunut ja pelaajat ovat entistä isompia ja voimakkaampia.

Lue lisää
 

Vedonlyöntivihjeet

Järjellä ajateltuna urheiluvedonlyönnistä ei voi tulla pelaajalle mitään muuta kuin tappiota. Miksi muuten vedonlyöntiyrityksiä olisi olemassa? Pitkällä tähtäimellä vedonlyöjät yleensä häviävät, mutta poikkeuksiakin löytyy. Urheiluvedonlyönnistä voi jopa tehdä itselle ammatin, jos siihen vaan löytyy tarvittavat tiedot ja taidot. Yksi tunnetuimmista urheiluvedonlyönnin ammattilaisista on Jorma Vuoksenmaa.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 1 / 58