Etusivu >> Uutiset

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Uutiset

Hulluimmat vedonlyöntitarinat

Ihmiset lyövät vetoa mitä ihmeellisimmistä asioista. Tässä on tarinoita oudoimmista tapauksista.

 

Lue lisää
 

NHL:n jatkoaikaehdotus älytön vai toimiva?

Rangaistuslaukauskilpailu voi jäädä pian NHL:n historiaan. NHL-joukkueiden toimitusjohtajat pohdiskelevat parhaillaan olisiko kolme kolmea vastaan jatkoajalla parempi kuin rangaistuslaukauskilpailu. Uutta tapaa pelata jatkoaikaa pääsivät ensimmäisenä kokeilemaan AHL-pelaajat tällä kaudella. Uusi jatkoaika on pidennettyyn seitsemään minuuttiin, josta kolme ensimmäistä minuuttia pelataan neljä neljää vastaan ja loput neljä minuuttia pelataan kolme kolmea vastaan. Jos ottelu ei ratkea jatkoajalla, vasta tällöin otetaan käyttöön perinteinen rangaistuslaukauskilpailu. Jääkiekkotoimittajien mukaan käytäntö näyttää hölmöltä, mutta kun katsoo tilastoja, vain yhdeksän peliä 45:stä oli päätynyt rangaistuslaukauskilpailuun.

Lue lisää
 

Wimbledon FC seuran karmeat toimet vuotivat julkisuuteen

1980- ja 1990-luvuilla Wimbledon FC oli kukoistava jalkapalloseura, joka menestyi liigassa erittäin mallikkaasti vuodesta toiseen huolimatta siitä, että sillä oli käytettävissä yksi sarjan pienemmistä budjeteista. Wimbledon FC -jalkapalloseura ei käyttänyt suuria summia pelaajiin. Seuran menestyminen perustui täysin kovaan armeijamaiseen kuriin. Wimbledon FC:n todellinen onnistuminen tapahtui vuonna 1989 kun se voitti Liverpoolin 1–0 FA Cupin loppuottelussa.

Lue lisää
 

Eetu Selänteen valinta Pikkuleijoniin hämmästyttää

Eetu Selänteen pelioikeudesta pelata Pikkuleijonien paidassa on noussut melkoinen kohu, sillä Amerikan ja Suomen kansalaisena Selänteellä ei ole suoraa pelioikeutta pelata Suomen maajoukkueessa. Kansainvälisen Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaan Selänteen pitäisi pelata yhtäjaksoisesti Suomessa ensin vähintään kaksi vuotta ennen kuin hän voi edustaa Suomea Pikkuleijonien MM-kisoissa. Suomen jääkiekkoliiton Timo Bäckmanin mukaan Selänteelle voi kuitenkin hakea edustusoikeutta erityisluvalla, mikäli hän tulee valituksi kisajoukkueeseen.

Lue lisää
 

Anaheim Ducks nosti Selänteen pelipaidan kotiareenansa kattoon

Anaheim Ducks kunnioitti Teemu Selänteen uran päättymistä nostamalla hänen pelipaitansa seuran kotiareenan kattoon. Selänteen pelipaidan jäädytysseremonia pidettiin Anaheim Ducksin kotiareenalla 11. tammikuuta. Jäädytysseremonia oli NHL historian pisin, sillä Anaheim Ducksin peli Winnipeg Jetsiä vastaan myöhästyi jopa puolitoista tuntia. Selänteen pelipaita, numero 8, oli Anaheim Ducksin ensimmäinen paita, joka nostettiin areenan kattoon.

Lue lisää
 

Tankotanssin maailmanmestaria ei kutsuttu Urheilugaalaan

Urheilugaalassa palkitaan menestyneitä urheilijoita

Suomen urheilugaala järjestettiin viime viikolla, jossa palkittiin niin huippu-urheilijoita kuin urheilun taustatekijöitä. Gaalaan mahtui mukaan paljon menestyneitä urheilijoita, mutta jotkut jäivät kuitenkin juhlien ulkopuolelle.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 2 / 58