Etusivu >> Uutiset

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Uutiset

Suomalaiset valloittavat NHL-jääkiekkoliigan

Suomalaiset legendaariset NHL-pelaajat Teemu Selänne ja Saku Koivu ovat lopettaneet uransa, mutta heidän jalanjälkiään seuraavat hyvin monet lupaavat suomalaiset pelaajat. Tällä kaudella NHL:ssä pelaa 27 suomalaista, joista seitsemän on maalivahteja.

Lue lisää
 

Suomalaiset jääkiekkoilijat jääkiekkoharrastuksen tukijoina

Jääkiekkovarusteita

Vähävaraisten perheiden auttaminen nousi esille viime vuoden lopussa, kun seinäjokelainen Sini Rauhala, kahden lapsen äiti, pyysi apua Teemu Selänteeltä ja muilta suomalaisilta NHL-pelaajilta. Avunpyynnön hän toivotti Yle Urheilun haastattelussa. Rauhala kertoi, että harrastukseen kuluu paljon aikaa ja sitä enemmän vielä rahaa. Yhden lapsen yhden kauden jääkiekkoharrastukseen hänellä kuluu noin 3 000 €.

Lue lisää
 

Korruptiosyytökset ajavat Fifan sponsorit tiehensä

Fifan on ollut jalkapallon korruption keskipisteenä jo muutaman vuoden ajan. Fifa on tiedostanut korruptio-ongelman, mutta siitä huolimatta se ei ole saanut ongelmaa ratkaistua. Useat sponsorit ovat kyllästyneet Fifaan kohdistuneisiin syytöksiin ja täten lopettavat sponsorisuhteensa Fifaan.

Lue lisää
 

Jääkiekkovalmentajalegendat ovat poissa

Jääkiekkoa

Maaliskuu oli synkkää aikaa jääkiekkopiireille. Maaliskuussa menehtyi sekä legendaarinen jääkiekkovalmentaja Viktor Tihonov että huippuvalmentaja Pat Quinn. Molemmat olivat erittäin kunnioitettuja ja urallaan paljon saavuttaneita valmentajia.

Lue lisää
 

HPK etsii sijoittajia osakepörssiin

Viimeinen Ry tulee katoamaan liigakartalta, sillä HPK etsii uusia sijoittajia osakeyhtiöönsä. HPK on menestyksekäs Hämeenlinnalainen jääkiekkojoukkue. HPK on usein keikkunut hyvillä kärkisijoilla vuodesta toiseen ja on voittanut tähän mennessä yhden kullan, kolme hopeaa ja yhdeksän prossia. Hämeenlinnalainen joukkue on liigan viimeinen joukkue, joka siirtyy rekisteröidystä yhdistyksestä osakepörssiin.

Lue lisää
 

Osallistu ja voita aitoa kultaa!

Kultainen jouluHaluatko voittaa kultaa kruunaamaan joulusi?  Kultakaivos.comilla on nimittäin tällä hetkellä tarjolla harvinainen arvonta, jossa voi voittaa aitoa 24 karaatin kultaa! Arvonta suoritetaan päivittäin jouluaattoon saakka ja joka päivä yksi onnekas voittaa itselleen kultaa. Kultaa siis jaetaan 24 päivää, 1.12 – 24.12.2014 välisenä aikana, ja jaossa on yhteensä 240 grammaa!

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 3 / 58