Etusivu >> Uutiset

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyönti Uutiset

Ferrari pääsi eroon Fernando Alonsosta

Fernando Alonson jatkosta Ferrarin tallissa on spekuloitu pitkään vaikka Alonsolla oli muutaman viikko sitten vielä sopimus Ferrarin kanssa vuoteen 2016 saakka. Alonson lähtemisestä oltiin epävarmoja kunnes Ferrari teki sopimuksen nelinkertaisen maailmanmestari Sebastian Vettelin kanssa. Ensi kautena Vettel jättää Red Bull tallin ja siirtyy ajamaan Ferrarille. Ferrarin ja Vettelin välinen sopimus tarkoittaa Alonsolle lähtöä tallista, sillä Ferrarilla on myös ensi kaudesta sopimus Kimi Räikkösen kanssa.

Lue lisää
 

Jules Bianchin tila on edelleen kriittinen

Marussia tallin kuljettaja ranskalainen Jules Bianchi, 25, loukkaantui ulosajossa erittäin vakavasti F1 Japanin GP:ssä. Bianchi sai erittäin vakavia päävammoja noin kaksi kuukautta sitten sattuneessa ulosajo-onnettomuudessa. Bianchi törmäsi 200 kilometrin tuntinopeudella nosturitraktoriin. Bianchia hoidettiin Japanissa Mien nimisessä keskussairaalassa Yokkaichissa. Bianchin perheen mukaan Bianchia voi paremmin ja hänet on siirretty hoidettavaksi kotimaahansa Ranskaan.

Lue lisää
 

Captain’s Ball palkintogaala 2014

Perinteinen Captain’s Ball palkintogaala juhlittiin taas jälleen kerran lokakuun lopussa veikkausliigakauden päätyttyä. Gaalan järjestivät Palloliitto ja Veikkausliiga. Palkintoja oli jakamassa UEFA:n presidentti Michel Platini.

Palkintogaalassa palkittiin jalkapallokauden parhaat pelaajat, ja gaala huipentui Captain’s Ball – palkinnon jakamiseen.

Lue lisää
 

NHL pelaaja Olli Määttä joutuu kasvainleikkaukseen

Pittsburgh Penguinsin puolustaja Olli Määttä sai tietää noin kolme viikkoa sitten, että hänellä kasvain kilpirauhasessa. Kasvain huomattiin ensimmäisen kerran, kun Pittsburgh Penguinsin pelaajat olivat harjoitusleirillä, jolloin heille tehtiin terveystarkastus.

Lue lisää
 

F1-talli Caterham on syvissä talousvaikeuksissa

Caterham F1 autoja valmistava yritys Caterham Sports Limited on Britanniassa laitettu selvitystilaan sen talousvaikeuksien vuoksi. Yrityksen talouden selvitysmieheksi nimitettiin Finbarr O’Connell. Lokakuun puolessa välissä O’Connell ilmoitti, että Caterham F1 autoja ei saa viedä tallin tehtaalta pois ilman hänen suostumustaan.

Lue lisää
 

SM-liigan kalliit liput ja huono taloustilanne eivät houkuttele katsojia

Syyskuun alussa käynnistynyt SM-liiga ei ole saanut nauttia suurista yleisömääristä. Yleisökato näyttää olevan koko liigan laajuinen ongelma. Viime vuoteen verrattuna, ottelusta riippuen, yleisökato on tyypillisesti muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 4 / 58