Etusivu >> Uutiset >> Hulluimmat vedonlyöntitarinat

Veikkaus Sivustot

 

Hulluimmat vedonlyöntitarinat

Ihmiset lyövät vetoa mitä ihmeellisimmistä asioista. Tässä on tarinoita oudoimmista tapauksista.

 

 

Vaimo pottina

Arsenalin fani Henry Dhabasani oli erittäin varma joukkueensa voitosta ja löi talostaan vetoa Rashid Yigan kanssa. Manchester Unitedin fanina Yiga laittoi panokseksi Toyota Premio autonsa ja oman vaimonsa. Vedosta tehtiin kirjallinen sopimus, johon merkittiin myös todistajia. Jalkapallo-ottelu päättyi Manchester Unitedin voittoon 1-0. Dhabasan, hänen vaimonsa ja heidän lapsensa potkittiin ulos talosta Dhabasanin hävittyä vedon. Olisi hauskaa tietää, mitä Dhabasani olisi sanonut vaimolleen voitettuaan toisen vaimon, mutta valitettavasti se jää mielikuvituksen varaan.

Tatuointi sukukalleuteen

Tom Pound löi vetoa kihlattunsa ja tulevan appiukkonsa kanssa vetoa siitä, että hän Liverpoolin fanina tatuoi Liver Birdin ja tekstin ”You’ll Never Walk Alone” sukukalleuteensa jos Liverpool voittaa koko liigan. Pound saattaa olla uskollinen Liverpool fani, mutta varmasti toivoo salaa jossain määrin, että Liverpool ei voittaisi. Poundin ”onneksi” Liverpool voitti koko liigan ja hän joutui pitämään lupauksensa.

Huono häviäjä

Etelä-Afrikassa Durbanissa kaverukset olivat lyöneet keskenään vetoa jalkapallosta. Toinen kaveruksista, afrikkalainen poliisi, löi vetoa Liverpoolin puolesta. Hänen kaverinsa taas uskoi Arsenalin vievän voiton. Jalkapallo-ottelu päättyi Arsenalin voittoon 2-0. Afrikkalainen poliisi meni kalpeaksi häviöstä ja oli tilanteesta erittäin tuohtunut. Muutaman minuutti pelin jälkeen hän ampui kaveriansa rintaan. Välikohtaus sattui grillijuhlassa, jossa olivat paikalla myös heidän yhteiset ystävänsä. Yksi silminnäkijöistä kertoi poliisin ottaneen ase esiin ja huutanut ”Manchester United – who?” ja ampui. Ammuttu vietiin sairaalaan, jossa todettiin vahinkoja maksassa ja toisessa keuhkossa. Afrikkalainen poliisi pidätettiin ja häntä syytetiin murhan yrityksestä.

Houston Texans fani joi virtsaansa

Pelattiin puolivälierää kun Houston Texans oli häviöllä San Diego Chargersia vastaan. Tällöin eräs amerikkalaisen jalkapallon fani oli erittäin epätoivoinen joukkueensa puolesta. Hän teki diilin omien jalkapallojumaliensa kanssa ja lupasi juoda virtsaansa, jos Houston Texans voittaisi. Houston Texans voitti pelin, ja nuorukainen joutui pitämään lupauksestaan kiinni. Pelin jälkeen hän julkaisi videon, jossa hän todella joi virtsaansa. Suorituksen pääset katsomaan klikkaamalla linkkiä: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xAaI2czYqJg

800 km vaellus

Bosnialainen fani Vahid Cehaja lupasi tehdä pyhiinvaelluksen fanipaidassa, jos Bayern München voittaa vuoden 2012 - 2013 jalkapalloliigan. Kuten arvata saattaa Bayern Munich voitti jalkapalloliigan ja Cehaja joutui pitämään lupauksensa. Viime heinäkuussa Cehaja käveli kotikaupungistaan Bugojnosta Saksaan Müncheniin, Allianz Areenaan. Cehaja käveli Bosnian, Kroatian, Slovakian ja Itävallan kautta Saksaan. Matka pituus oli kokonaisuudessaan noin 800 km.