Etusivu >> Uutiset >> Jalkapallo pois jääkiekon varjosta

Veikkaus Sivustot

 

Jalkapallo pois jääkiekon varjosta

Vaasan Palloseuran Veikkausliigan (VPS) uuden myynti- ja markkinointipäällikkö Teppo Haakanan tavoitteena on nostaa jalkapallo pois jääkiekon varjosta. Haakana on tuotantotekniikan diplomi-insinööri, jolla on monipuolinen urheilutausta. Hän on seurannut VPS:n toimintaa jo 10-vuotiaasta lähtien. Haakana edusti aikoinaan VPS:ää B-junioreissa, ja sen lisäksi hän pelasi jääkiekkoa A-junioreissa. Haakana on aina ollut kiinnostunut urheilusta, ja hänen unelmansa on aina ollut työskennellä urheilun parissa. VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas näkeekin Haakanassa parhaan potentiaalin tehtävään ja uskoo, että VPS saa Haakanasta hyvän lisän seuran toimintaan.

 

Seurojen tulot pääosin on yritys- ja yhteistyökumppaneilta

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji ja sen ympärillä pyörii käsittämättömiä summia. Pohjoisessa Suomessa jalkapallo on kuitenkin jäänyt pahasti jääkiekon varjoon niin Suomen olosuhteiden kuin rahankin takia. Haakanan ensimmäinen tavoite onkin tutustua vaasalaisiin yrityksiin ja saada lisää yhteistyökumppaneita.  Haakanan mukaan VPS:llä on hyvä maine Vaasassa ja hän uskoo, että yhteistyö seuran kanssa kiinnostaa yrityksiä. Omin päin Haakana ei kuitenkaan lähde seuraa markkinoimaan vaan hän lähtee Eero Karhumäen oppipojaksi. Sitten kun homma on täysin hanskassa, hän lähtee yksin myyntihommiin. Haakanalle on luvassa myyntihommia toukokuulle saakka.

Vaasa investoi Hietalahden jalkapallostadioniin

Investointi Hietalahden jalkapallostadioniin on Vaasan kaupungille suuri sijoitus. Stadionin pääkäyttäjäjiä tulevat olemaan lapset ja nuoret, mutta Vaasan Palloseuran edustusjoukkueelle hanke potkaisisi jalkapalloharrastusta kunnolla eteenpäin. Haakana uskoo, että uusi stadion tuo mukanaan mahdollisuuksia myyntiin ja markkinointiin. Myös Asukas suhtautuu positiivisesti hankkeeseen. Hän uskoo, että pääsylippujen osuus tulee kasvamaan uuden stadion myötä. Sen lisäksi hän iloitsee siitä, että sekä Tampereella ja Seinäjoella tehdään aktiivisesti töitä lajin parantamiseksi.