Etusivu >> Uutiset >> Jalkapallon MM-kisat 2014 ovat käynnissä!

Veikkaus Sivustot

 

Jalkapallon MM-kisat 2014 ovat käynnissä!

Jalkapallon MM-kisat 2014 ovat täydessä vauhdissa ja Brasiliassa järjestettävät kisat ovat jo tarjonneet katsojilleen monia jännittäviä tilanteita kisojen edistyessä. Monien yllätykseksi suosikkijoukkueet: Espanja, Italia sekä Englanti ovat jo pudonneet kisoista. Brasilia sai kunnian järjestää jalkapallon MM-kisat jo toisen kerran, ensimmäiset kisat Brasiliassa järjestettiin vuonna 1950.

Jalkapallon MM-kisat ovat edenneet nyt jo playoffseihin asti, jotka käynnistyvät huomenna (28.6.2014). Kisoissa jatkaa mukana enää 16 joukkuetta, jotka ovat: isäntämaa Brasilia, Chile, Kolumbia, Uruguay, Ranska, Nigeria, Saksa, Algeria, Hollanti, Meksiko, Costa Rica, Kreikka, Argentiina, Sveitsi, Belgia sekä USA. Puolivälierien joukkueet selviävät ensiviikon aikana ja kaikkien odottama finaaliottelu pelataan sunnuntaina 13. heinäkuuta 2014.

Jalkapallokuumetta kaikkialla!

Jalkapallokuume on valloillaan ja kampanjoita sekä kilpailuja löytyy laidasta laitaan. Haluaisimme kuitenkin nostaa esille Vikingslots.com sivuston jalkapallokuume –kampanjan, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja World Cupin aikana! VikingSlots on suomenkielinen kasinosivusto joka tarjoaa sinulle: verovapaat voitot, kattavan sekä laadukkaan pelivalikoiman, suomenkielisen ympärivuorokautisen asiakaspalvelun ja mielenkiintoisen Viikinkien inspiroiman teeman täynnä jännittäviä faktoja Viikingeistä! VikingSlotsin jalkapallokuume –kampanjassa on jaossa mm. Seuraavat palkinnot:

  • 4 kpl 55” televisiota
  • 35.500€ arvosta rahapalkintoja

Palkintojen lisäksi voit osallistua myös live –turnauksiin, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa oma osuutesi 7.500 euron palkintopotista. Jalkapallon MM-kisojen aikana pääset myös veikkaamaan tuloksia Vikingslotsin jalkapallokuume –haaste kisassa, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa rahapalkintoja veikkaamalla tuloksia oikein. Kampanjaan osallistuminen on helppoa, rekisteröimällä ilmaisen pelitilin ja tekemällä talletuksen olet automaattisesti mukana jalkapallokuume –kampanjassa, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa jättitelevisio tai huikeita rahapalintoja! Lue lisää osoitteessa: Vikingslots.com.

 

Kampanjan ohella tarjolla reilu tervetuliaistarjous

Vikingslots tarjoaa jalkapallokuume –kampanjan ohella pelaajilleen reilun tervetuliaistarjouksen, tarjoten kaikille mahdollisuuden kokeilla pelejä ilmaiseksi. Rekisteröidessäsi pelitilin saat automaattisesti 20 ilmaispyöräytystä suosittuun Fruity Friends hedelmäpeliin, joka taatusti piristää arkeasi! Ilmaispyöräytyksien lisäksi saat myös ensimmäisen talletuksen yhteydessä 100% talletusbonuksen, aina 200 euroon asti.