Etusivu >> Uutiset >> Mikael Granlund ja Minnesota neuvottelevat jatkosopimuksesta

Veikkaus Sivustot

 

Mikael Granlund ja Minnesota neuvottelevat jatkosopimuksesta

Mikael Grandlundin sopimus Minnesota Wildin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Ensi kaudelle Grandlundilla ei ole vielä sopimusta, mutta neuvottelut Minnesota Wildin kanssa jatkosopimuksesta ovat parhaillaan käynnissä. Grandlundin agentin Todd Diamondin mukaan he tavoittelevat lyhyttä sopimusta, noin kahden tai kolmen vuoden mittaista. Jos Grandlund ja Minnesota Wild pääsevät sopuun he todennäköisesti tekevät Bridge-sopimuksen. Bridge-sopimus on tulokassopimus, joka kestää 2-3 vuotta.

 

 

Sopimuksen aikana tulokkaalla on aikaa todistaa arvonsa. Lyhyt sopimus olisi sekä Grandlundin että Minnesota Wildille hyödyllinen. Jos Grandlund pystyy näyttämään todellisen osaamisensa NHL:ssä sopimuksen aikana, hänen kausitulonsa voi nousta jopa kuuteen miljoonaan dollariin Bridge-sopimuksen jälkeen. Minnesota Wildille tämä on aika seurata Grandlundin kehittymistä ja varmistua siitä, että hänellä ei ole terveydellisiä esteitä, jotka voivat muodostua ongelmiksi tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Grandlundin kausitulo on 900 000 dollaria ilman bonuksia. Seuraavista kausista Grandlund tavoittelee noin 3,5-4 miljoonan kausituloja.

Grandlundissa potentiaalia

Suomalaisissa jääkiekkopiireissä hyvin tunnettu ja arvostettu Göran Stubb uskoo Granlundin menestykseen NHL:ssä. Stubb on sitä mieltä, että Grandlundilla on kaikki edellytykset ja taidot menestyä tällä kaudella. Paljon kuitenkin riippuu myös siitä, paljonko vastuuta hänelle annetaan Minnesota Wildin rivissä. Stubbin mukaan Grandlund on tietoinen siitä, että hänen täytyy vielä tehdä paljon töitä päästäkseen NHL:n huipulle. ”Haluan olla uhka kaukalossa. Minun täytyy olla uhka. Yritin tehdä kesällä mahdollisimman paljon töitä parantaakseni laukaustani" Grandlund kommentoi kesätreeneistään Star Tribune lehdelle.

Suomalaisia joukkuekavereita

Grandlund on pelannut Minnesota Wildin riveissä vuodesta 2012 lähtien. Samassa joukkueessa pelaavat myös suomalaiset Niklas Bäckström, Erik Haula ja Mikko Koivu. Edellä mainitut pelaajat ovat todella hyvissä asemissa Minnesota Wildissa. Kaikki ovat hyökkääjän asemassa lukuun ottamatta Bäckströmiä, joka toimii joukkueen maalivahtina.