Etusivu >> Uutiset >> Vedonlyöntivihjeet

Veikkaus Sivustot

 

Vedonlyöntivihjeet

Järjellä ajateltuna urheiluvedonlyönnistä ei voi tulla pelaajalle mitään muuta kuin tappiota. Miksi muuten vedonlyöntiyrityksiä olisi olemassa? Pitkällä tähtäimellä vedonlyöjät yleensä häviävät, mutta poikkeuksiakin löytyy. Urheiluvedonlyönnistä voi jopa tehdä itselle ammatin, jos siihen vaan löytyy tarvittavat tiedot ja taidot. Yksi tunnetuimmista urheiluvedonlyönnin ammattilaisista on Jorma Vuoksenmaa.

Pelaa maltillisesti

Viihde ja hauskanpito eivät sovi yhteen vedonlyönnin kanssa, jos aikoo pitkällä tähtäimellä ansaita. Vedonlyöntiä kannattaa ajatella sijoituksena. Riskinhallinta ja kirjanpito ovat vedonlyöjän perusasioita. Vedoista kirjan pitäminen ja impulsiivisten panosten tekemättä jättäminen auttavat pitämään pelikassan positiivisena. Pelaajan ei kannata lähteä pelaamaan enemmän kuin 5 % pelikassasta yhdellä kertaa, sillä tilastollisen tiedon mukaan saatat hävitä 20 kertaa putkeen, mikä tarkoittaa, että pelikassasi tyhjenee nollaan. Tehokas tapa suojata pelikassa on panoksen hajauttaminen. Mitä isompi kerroin, sitä pienempi panoksen tulee olla riskin minimoimiseksi. Isot kertoimet ovat toki houkuttelevia, mutta tyhjentävät nopeasti pelikassasi. Liian pienet kertoimet taas eivät tuo juuri voittoa. Urheiluvedonlyöjien mukaan kertoimet 2.00 - 4.00 ovat parhaita jalkapallossa, sillä voittomahdollisuus on noin 25 – 50 %. Tuolla välillä ei piile suurta riskiä ja voitto on riittävä.

Jokainen peli on erillinen peli

Väkisin ei kannata pelata. Monet pelaajat pilaavat pelimenestyksensä pelaamalla pakonomaisesti. Tappioiden paikkailu on pelaajien yleisin virhe. Edellisillä kerroilla epäonnistuneita vetoja ei voi kompensoida uusilla vedoilla. Jokainen peli on erillinen peli. Pelaajan on hyvä muistaa olla myös kärsivällinen. Jokaisena päivänä ei voi eikä tarvitse pelata, varsinkin jos kertoimet eivät ole realistisia.

Tutustu lajiin ja seura pelejä

Paremmaksi voi tulla myös tutustumalla lajiin ja seuraamalla pelejä, joista lyöt vetoa. Jos olet aloittelija, kannattaa kehittää asiantuntemustasi aluksi keskittymällä vain yhden liigan seuraamiseen ensin ennen reviirin laajentamista. Seuraamalla pelejä pääset jyvälle joukkueiden tasosta, vahvuuksista ja heikkouksista. Pelien seuraamisen lisäksi on osattava tutkia ja analysoida pelien tilastoja oikein. Hyödyllisiä tilastoja ovat muun muassa voitto-, maali- ja vetoja maalia kohden -tilasto. Tilastoihin on suhtauduttava aina skeptisesti, sillä joukkueissa tapahtuu muutoksia, kuten pelaaja ja valmentaja vaihdokset. Edellisen kauden tilastoista ei siis ole välttämättä hyötyä nykyisellä kaudella.

Käytä vihjeet vain inspiraation lähteenä

Älä luota sokeasti muiden antamiin vedonlyöntivihjeisiin. Vihjeet yksittäisiin peleihin ovat epäluotettavia. Niitä voi käyttää inspiraationa, mutta ovat käytännössä arvottomia. Ennen jokaista vetoa on hyvä käydä itse läpi tilastot, laskea todennäköisyydet ja arvioida kertoimet peleille.