Etusivu >> Vedonlyöntitoimistot >> Betfair vedonlyöntipörssi

Veikkaus Sivustot

 

Betfair vedonlyöntipörssi

Betfair Logo

Betfair on noussut Englannin suurimmaksi netissä toimivaksi vedonlyöntipörsiksi, sen jälkeen kun yhtiö aloitti toimintansa kesäkuussa vuonna 2006. go-home-39x40 english

Bonus: 100€ - 100%

Vieraile sivuilla | Pelaa

visit-site-39x40

Betfair Esittely

BetFair Vedonlyöntisivusto

Betfairin idea on hieman toisenlainen kuin tavallisesti, sillä siellä kaksi vastakkaisen näkemyksen omaavaa pelaajaa lyövät vetoa keskenään ja näin kertoimet saattavat olla kohtuullisen suuria.


Betfair toimii vetojen välittäjänä vedonlyöjien kesken ja välilttäänäin yksittäisten vedonlyöjien osto- ja myyntitarjouksia pelattavista kohteista.Lajivalikoima

Betfair.com sivuston pelivalikoima on erittäin laaja sisältäen seuraavat lajit: Amerikkalainen jalkapallo, Australialainen jalkapallo, Baseball, Cross Country accumalators, Darts, Erikoisvedot, Golf, Hevoskilpailut, Iiriläiset pelit, jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kriketti, käsipallo, lentopallo, mixed martial arts, moottoriurheilu, netball, nyrkkeily, pelota, politiikka, purjehdus, pyöräily, rugby league, rugby union, tennis, vinttikoirakilpailut. Näiden lisäksi betfair tarjoaa myöskin live-vetoja, yhdistelmävetoja ja monivetoja.

Huomion arvoinen asia on se, että tällä sivustolla sinulla on mahdollisuus katsoa live-videolähetystä meneillään olevista pelikohteista. Live-videot vaihtelevat päivittäin pelikohteiden mukaan, mutta pitävät sisällään ainakin seuraavat lajit: Jalkapallo, Tennis, Hevoskilpailut, Snooker ja koripallo.


Yleistä tietoutta asiakkaille

Kielivaihtoehdot ovat laajat ja kaikki tiedot ovat saatavilla suomeksi. Asiakastuki palvelee myös suomenkielellä arkisin maanantaista - perjantaihin klo. 11.00 - 19.00 välisenä aikana. Englanninkielinen asiakas - ja puhelinpalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, mikäli kohtaat ongelman palveluajan ulkopuolelle, etkä jaksa odottaa seuraavaan päivään.

Betfair
tarjoaa asiakkailleen erillaisia kamppanjoita vedonlyönti puolella, kuten: avattuasi pelitilin ja talletettuasi vähintään 15 euroa, sinulla on mahdollisuus tehdä kampanjan puolesta ilmainen veto. Toinen kamppanja on esimerkiksi ajoittainen lyö vetoa 30 eurolla ja voita itsellesi 30 euroa tarjous.

Rahantalletukset ja nostot: Delta, solo, maestro, Visa, Mastercard, Visa electron, PayPal, netteller, moneybookers, clickandbuy, pankki siirto, western union ja shekit.


Mahdolliuus ansaita suosittelemalla

Betfair palkitsee myös käyttäjänsä, siitä että he kutsuvat kaverinsakin pelaamaan. Rekisteröitynyt käyttäjä ansaitsee 30€ jokaisesta suosittelemastaan henkilöstä, joka lyö vuoden aikana vetoa vähintään 200€ edestä. Tämän lisäksi sinulle maksetaan sen mukaan mitä he pelaavat, eli mitä enemmän suosittelemasi henkilöt pelaavat, sitä enemmän sinä ansaitset. Ystävät hyötyvät myös tästä, sillä kun he ovat lyöneet vetoa 35 € edestä heidän tililleen hyvitetään 35€.

Betfair tiedot

Nimi: Betfair

Osoite: www.betfair.com

Tyyppi: Selainpohjainen

Lisenssi: Gambling Comission

Julkaisu: 1999

Talletustavat: Visa, Visa Electron, Mastercard, Paypal, Moneybookers, ClickandBuy, NETeller, Pankkisiirto, Western Union.

Nostot: Visa, Visa Electron, Paypal, Moneybookers, NETeller, Pankkisiirto.

Kuvat

{gallery}testi{/gallery}

Kuvat tulossa pian

*Klikkaa kuvaa nähdääksesi se isompana.

Betfair Arvostelu

bonus-euro Bonus / Muut tarjoukset
(Koko, kierrätysvaatimukset, uskollisuus ohjelmat)
4of5
mona-lisa2 Ohjelmisto / Grafiikka
(Toimivuus, nopeus, lisenssi, ohjelmiston kieli)
4of5
tictactoe Pelivalikoima / Viihdyttävyys
(Pelien määrä, hauskuus-kerroin, jackpotit)
4of5
deposit Talletukset / Nostot
(Talletus- ja nostovaihtoehtojen kattavuus)
4of5
asiakaspalvelu2 Tuki / Asiakaspalvelu
(Suomenkielisyys, tuen/asiakaspalvelun nopeus sekä saatavuus)
4of5

Plussat

positiivista
  • Ei tarvitse ladata/asentaa ohjelmistoa (selainpohjainen)
  • Yhteisö
  • Suomenkielisyys
  • Verovapaat voitot

Miinukset

negatiivista
  • Euteller puuttuu
  • Hieman sekava
  • Ei Suomen kieltä saatavilla enää