Etusivu >> Vedonlyönti Sivustot >> Eurobet - netin kokenein vedonlyöntisivusto

Veikkaus Sivustot

 

Eurobet - netin kokenein vedonlyöntisivusto

Eurobet Logo

EUROBET ON LOPETTANUT TOIMINTANSA!

Eurobet
kuuluu Gala Coral Groupiin (Coral on Englannin vanhimpia vedonvälittäjätoimistoja, perustettu 1926).

finnish-supported-120x121

LOPETTANUT TOIMINTANSA


Eurobet Esittely

Eurobet Vedonlyönti

!HUOM! EUROBET ON LOPETTANUT TOIMINTANSA!

Eurobet on myös yksi ensimmäisistä Internetin kautta vedonlyöntiä tarjoavista sivustoista, tarjoten nettiveikkausta jo vuodesta 1996. Vuonna 1999 Eurobetistä tuli osa Coralia muodostaen Coral Eurobet Groupin. Vuonna 2005 Gala Yhtymä osti Coral Eurobetin luoden samalla euroopan kattavimman pelialaverkoston, todella vahvalla markkinaosuudella ja hyvin tunnetulla brändillä.

Vedonlyöntiosaaminen

Coralin olleessa vanhmipia brittiläisiä vedonvälittäjätoimistoja, osaaminen ja alan tuntemus ovat välittyneet myös Eurobettin. Vetojen minimi panokset ovat single-vedoissa 0.1€/£/$ ja yhdistelmävedoissa 1€/£/$. Kertoimet eivät välttämättä ole aina parhaita mutta ehdottomasti kilpailukykyisiä. Eurobetin kielivalikoimaan kuuluu myös suomen kieli, mikä on suomalaisesta näkökulmasta ehdoton plussa. Kielivaihtoehtoja on suomen ja englannin lisäksi 14.


Asiakaspalvelu

Eurobetin asiakaspalvelu on kokonaisuudessaan englanninkielinen. Puhelintuki on avoinna 7-24 (CET[GMT+1],[Suomi on GMT+2]) 7 päivänä viikossa. Eurobetin ohje (oikeassa yläkulmassa nappi) on kuitenkin suomenkielinen ja siitä on takuulla apua silloin kun ohjeistusta kaipaa.

Aiakaspalvelun numero: 0044 1483 773 036.

Soittaessa Suomesta: 0800 117518.

Jos sinulla on kysyttävää ja olet jo rekisteröitynyt Eurobetin asiakkaaksi, saat nopeinta tukea käyttämällä sivuston oma viestintäjärjestelmää.

Sähköpostituen osoite on Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .


Veikkaus tarjonta

Eurobetin vedonlyöntitarjonta on erittäin laaja tarjoten vetoja todella suureen valikoimaan urheilulajeja sekä muutamiin erikoisiin vedonlyöntikohteisiin kuten politiikkaan sekä tv-ohjelmiin. Vedonlyöntikohteita on viikoittain noin 15 000, kattaen kaikki suosituimmat urheilulajit kuten; jalkapallo, jääkiekko, formula 1, muu autourheilu, hevosurheilu, nyrkkeily sekä jopa Ultimate Fighting! (listaa voi jatkaa vaikka miten pitkään.)


Maksut, nostot ja muut

Eurobettin talletusvaihtoehtoihin kuuluu Visa, Visa Electron, Pankkisiirto, Quick Pay, EcoCard, Moneybookers sekä Netteller. Voitot voi halutessaan kotiuttaa myös sekillä, tuolloin asiakas maksaa postikulut. Luottokortti- (HUOM! MasterCard ei kuulu valikoimaan), EcoCard, NETeller sekä MoneyBookers talletukset ovat maksuttomia Eurobetin osalta. QuickPay palvelun käyttäjiltä veloitetaan 12-23€ / talletusmaksu. Pankkitalletuksia tehdessä pankit veloittavat omien ehtojen mukaisesti.

Panokset: 10.30-20.00 välisenä aikana ei ole maksimipanoksia, 20.00-10.30 välisenä aikana maksimipanokset ovat 50£/80€/80$.
Maksimivoitto: 1000 kertaa panos (100 000£ / 150 000€ / 150 000$).
Minimitalletus: 15£/25€/25$.


Rehellinen ja turvallinen vedonlyöntitoimisto

Kaikenkaikkiaan Eurobettiä voi helposti suositella kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille. Eurobetillä on todella hyvä ja rehellinen maine, tämän lisäksi Eurobetin kuuluessa Gala Coral Groupiin kaikki rahaliikenne on erittäin turvallisesti toteutettu. Koska pelaaja voi vedonlyönnin lisäksi käyttää samaa käyttäjätunnusta myös kasinoon, pokeriin sekä bingoon ilman minkäänlaisia kikkailuja, Eurobettiä voi suositella myös kyseisten pelien faneille.

Eurobet tiedot

Nimi: Eurobet

Osoite: www.eurobet.com

Tyyppi: Selainpohjainen

Lisenssi: Gambling Comission (UK)

Julkaisu: 2005

Talletustavat: Luottokortit, Pankkisiirto, Quick Pay, Ecocard, NETeller, Moneybookers

Nostot: Pankkisiirto, Quick Pay, Shekki, NETeller, Moneybookers

Eurobet Arvostelu

bonus-euro Bonus / Muut tarjoukset
(Koko, kierrätysvaatimukset, uskollisuus ohjelmat)
3of5
mona-lisa2 Ohjelmisto / Grafiikka
(Toimivuus, nopeus, lisenssi, ohjelmiston kieli)
4of5
tictactoe Pelivalikoima / Viihdyttävyys
(Pelien määrä, hauskuus-kerroin, jackpotit)
5of5
deposit Talletukset / Nostot
(Talletus- ja nostovaihtoehtojen kattavuus)
5of5
asiakaspalvelu2 Tuki / Asiakaspalvelu
(Suomenkielisyys, tuen/asiakaspalvelun nopeus sekä saatavuus)
4of5

Plussat

positiivista
  • Ei tarvitse ladata/asentaa ohjelmistoa (selainpohjainen)
  • Suomenkielisyys
  • Hyvä valikoima kohteita
  • Kokenut
  • Verovapaat voitot

Miinukset

negatiivista
  • Melko pieni määrä talletus- sekä kotiutusvaihtoehtoja
  • Hieman sekava sivusto